Bayraklı'ya İzmir’in En Modern Kent Meydanı Bayraklı'ya İzmir’in En Modern Kent Meydanı
Desteklerinden dolayı Başkan Karabağ’a teşekkür eden başarılı sporcu hedefinin dünya şampiyonluğu olduğunu söyledi. Karabağ ise, Tok’un ödüllendirileceğini belirterek, desteklerin süreceğini kaydetti. 
Antalya’da 60 ilden 380 bayan, 820 erkek sporcunun katıldığı ve 7 gün süren Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda erkekler ve kadınlarda yedişer sıklette turnuva düzenlendi. İlk günde 46 kiloda kadınlar, 54 kiloda erkek sporcuların müsabakaları yapıldı. Turnuvanın ikinci gününde ise, Bayraklı Belediyesi Spor Kulübü’nden 58 kiloda Serkan Tok sahne aldı. Bayraklı Belediye Spor’un altyapısında yetişen Serkan Tok, Antrenörü İhsan Yeşilbaş ile hazırlandığı Türkiye Büyükler Taekwondo Şampiyonası erkekler 58 kilo müsabakasında Türkiye Şampiyonluğunu kazanarak, Bayraklı’nın göğsünü kabarttı. Madalyayı İzmir’e getirmenin sevincini paylaşan Tok, son 6 yılın şampiyonunu finalde yenerek, madalyaya ulaşmanın da haklı gururunu yaşadı. Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondo sporcusu Serkan Tok Çin’in Shenzhen kentinde düzenlenen Üniversite Olimpiyatlarında da dünya üçüncüsü olmuştu.

HEDEF DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU
Bu yıl Türkiye şampiyonasına katılan Serkan Tok, "Türkiye şampiyonluğuna ulaşmak için zorlu müsabakalar yaptım. Hocamla birlikte karşılaşmalara iyi hazırlandım. Final karşılaşmasında ise son 6 yılın şampiyonunu yendim ve Türkiye şampiyonu oldum. Bu başarıyı desteklerinden ve katkılarından dolayı Bayraklı Belediye Başkanımız Hasan Karabağ’a armağan ediyorum. Hedefim Dünya Şampiyonası’na katılıp, Bayraklı’nın ismini Dünya’ya duyurmak” dedi.
Bayraklı’nın Taekwondo’daki büyük gururu 58 kiloda Türkiye şampiyonu olarak Bayraklıların göğsünü kabartan Tok’un antrenörü İhsan Yeşilbaş ise, “Aynı zamanda Milli takım oyuncusu olan sporcumuz, Türkiye şampiyonu oldu ve Uluslararası müsabakalara girme hakkı kazandı. Bu yıl Dünya Şampiyonluğu ve Akdeniz Olimpiyatları var. Bu iki turnuvaya katılacak. Büyük başarı kazanacağını düşünüyorum. Bayraklı’yı en iyi şekilde temsil edecektir” diye konuştu.

ŞAMPİYON ÖDÜLLENDİRİLECEK
58 kiloda Türkiye Taekwondo Şampiyonu olan Tok’u kutlayarak, desteklerinin süreceğini ifade eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da, bugüne kadar olduğu gibi spora ve sporcuya önem vermeye devam edeceklerini kaydetti. Bayraklı Belediyesi’nin daha birçok başarılı sporcu yetiştireceğini vurgulayan Başkan Karabağ, ayrıca başarılı sporcunun ödüllendirileceğini söyledi.

Editör: TE Bilişim