5 Yeni Muhtarlık Binası Açılıyor 5 Yeni Muhtarlık Binası Açılıyor
 Karabağ'ın ilk durağı Trabzon Ağasarlılar Derneği'nin bayramlaşma töreni ve geleneksel keşkek günü oldu. Dernek üyeleriyle birarada olan Başkan Karabağ, dernek üyelerine belediyenin hizmet ve projelerini tek tek anlattı. Dernek üyeleriyle bayramlaşan Başkan Karabağ, ilk keşkek servisini de kendi elleriyle yaptı.
Başkan Karabağ'in ikinci durağı ise Çıldırlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği idi. Dernek üyeleriyle bayramlaştıktan sonra bir süre sohbet eden Başkan Karabağ, buradan aynı zamanda memleketi olan Kulalılar Derneği'ne geçip hemşehrileriyle bayramlaştı ve hasret giderdi.
Derneklerin desteğini isteyen Başkan Karabağ, "Siz de örgütlü dernekler olarak bize destek verin. Bayraklı'da her yöre derneğine eşit davranıyoruz. Biz Bayraklı Belediyesi olarak, ilçemizde bulunan derneklerin yaşaması ve gelişmesi için her türlü yardımda bulunuyoruz. Son günlerde yaşanan terör olayları hepimizi derinden üzüyor. İnsanlarımız şehit oluyor. Türkiye’yi bölmek istiyorlar, birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Bizi öldürerek tüketemezler. Biz bir ölür, bin doğarız. Hepinizin bayramını kutluyorum" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim