Bayraklı'ya İzmir’in En Modern Kent Meydanı Bayraklı'ya İzmir’in En Modern Kent Meydanı
Fuar 2 No'lu hol ile 24 No'lu dış stant alanında hemşerileri ile bir araya gelen Bayraklı Belediyesi'nde bu yıl tema antik kent "Smyrna". 
2 No'lu holdeki Bayraklı Belediyesi standını ziyaret eden vatandaşları İzmir'e adını veren Amazon Kraliçesi Smyrna'yı sembolize eden iki bayan ile o dönemde yaşayan bir erkek dönem kıyafetleri içinde karşılıyor. Belediye standının her bölgesinde Fen İşleri'nden, Veterinerlik İşleri'ne kadar birçok müdürlük çalışanlarıyla birlikte vatandaşları karşılayarak dilek ve isteklerini aldı. Fuar açılışının ardından Başkan Hasan Karabağ'da standı ziyaret etti. Emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Karabağ vatandaşlarla uzun süre sohbet etti. Bayraklı Belediyesi'nin fuar standını ziyaret eden vatandaşlar için hazırladığı kalem, t-shirt, şapka ve anahtarlık gibi hediyeleri Başkan Karabağ bizzat dağıttı. İzmir Fuarında yeniden bulunmanın heyecanını yaşadıklarını dile getiren Başkan Karabağ, "Bu yıl da geçen yıllarda olduğu gibi vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Fuar belediyemizin çalışmalarını, projelerini ve hizmetlerini halkımıza göstermek konusunda da faydalı oluyor. Bizde yeni bir belediye olarak her sene üstüne tecrübe ederek koyuyoruz. Bu sene temamız antik kent Smyrna. Standımızda Amazon Kraliçesi Smyrna'yı sembolize eden kızlarımızla, o dönemin kıyafetleri ile vatandaşlarımızı karşılıyoruz. Dış standımızda da her gün bir etkinlikle vatandaşlarımıza güzel dakikalar geçirteceğiz" dedi.
İzmir Fuarı 24 No'lu dış stantta yerel müzik grubu "Backstage" sahne aldı. Grubun söylediği şarkılara İzmir Fuarını ziyaret eden vatandaşlar hep bir ağızdan eşlik etti.

Editör: TE Bilişim