Bayraklı’dan geri dönüşüme günde 2 ton destek Bayraklı’dan geri dönüşüme günde 2 ton destek
 Manavkuyu Mahallesi’nde 13 sokak tamamen kilitli parke taş döşenerek modern bir görünüme kavuşuyor. Mahalledeki sokakları tek tek gezerek çalışmaları yerinde inceleyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, kilitli parke taş döşenerek tamamen yenilenen sokakları ile Bayraklı’nın artık çok daha çağdaş ve modern yollara sahip olacaklarını söyledi.
Manavkuyu Mahallesi 277, 277/1, 278, 278/1, 278/2, 278/3, 278/4, 278/5, 279, 280, 281, 282 ve 250 sokak çıkmazını kapsayan çalışmalar herkesi memnun edecek şekilde, kısa sürede çağdaş ve sağlıklı bir duruma gelmiş olacak. Çalışmalar sırasında halkın ve esnafın sabırlı olmasını isteyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Çalışmalar bitince Bayraklı halkı daha modern ve sağlıklı yollara sahip olacak. Bu biraz zaman istiyor" dedi.
Çalışmalar tamamlandığında sokakların görünümü ve yaşayanlarının memnuniyeti ortaya çıkacak. Kilitli parke taş altına uygulanan tabanla yağmur sularının sızması sağlanacak ve sokakta birikmesinin önüne geçecek çalışmalar yapılıyor.
Manavkuyu Mahallesi’ndeki kilitli parke taş döşeme işinin bitmesinin ardından çalışmalara Bayraklı’nın başka bir mahallesinde ihtiyaç duyulan başka bir bölgesine yapacaklarını söyleyen Başkan Karabağ, Bayraklı’da bu güne kadar yüz binlerce metrekare kilitli parke taş döşendiğini açıkladı.
Editör: TE Bilişim