Bayraklı Belediyesinden amatör spor kulüplerine destek Bayraklı Belediyesinden amatör spor kulüplerine destek
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da gurur tablosu olarak nitelendirdiği BAY-GEM’in veli öğrenci ve öğretmenlerini yalnız bırakmadı. 
Havuz düğün salonunda düzenlenen mezuniyet buluşmasına ilgi yoğun oldu. Dereceye girerek hayallerindeki lise ve üniversitelere aldıkları ücretsiz eğitim sayesinde kavuşan öğrencilerin sevinçleri gözlerinden okunuyordu. Onları velileriyle paylaştığı bu sevince Başkan Hasan Karabağ da ortak oldu.
BAŞARI BAYRAKLI HALKININ
Başkan Hasan Karabağ, “Özel dershaneleri bırakıp tercihini BAY-GEM’den yana kullanan öğrencilerimiz vardır. Bu gurur verici tabloyu sağlayan öğretmenlerimiz, çalışanlarımız ve öğrencilerimiz üstün gayret göstererek sağladı. Fedakâr velilerimiz onlara da destek vererek katkı koymuştur. Bu başarı tüm Bayraklı halkınındır. Kutluyor ve tebrik ediyorum” dedi.
HİÇBİR DEĞİŞİKLİK BİZE ENGEL DEĞİL
Karabağ, “Önümüzdeki yıl değişen sınav statüsü gereği dershanemiz gereken önlemleri alıyor. Hiçbir değişiklik BAYGEM’in başarısına engel olamaz. Bu konuda sizlere de öğretmenlerime de Allah’a da güveniyorum” diye sözlerine son verdi.
Başkan Karabağ konuşmasının ardından dereceye giren üç öğrenciye temsili olarak ödüllerini dağıttı. Öğrenciler kendilerine sağlanan fırsat eşitliği nedeniyle Başkan Karabağ’a ve Bayraklı Belediyesine teşekkür ederken okullarını en iyi şekilde bitirip faydalı bir birey olacakları sözünü verdi.
Editör: TE Bilişim