Göksel Aksoy Parkına Muhteşem Açılış Göksel Aksoy Parkına Muhteşem Açılış
Bahar temizliği kapsamında Bayraklı'da farkındalık sağlamak için kadınlar sevgi yolu'nu süpürdü, ampul patlatarak, DSP ve AK Parti'ye gönderme yaptı. Yerel seçimler öncesi "Sizi sandıkta süpüreceğiz" söylemlerine karşılık veren kadınlar, Sevgiyolu Çarşısı'nı süpürdü, ampul patlatarak, sloganlar ve alkışlar eşliğinde çarşı boyunca yürüdü.

CHP Bayraklı Kadın Kolları Başkanı Zeliha Avar, "Yerel seçimlerde sayım yapılırken bir çok yerde hile yapıldı ama Bayraklı'da sandıklara sahip çıkıldı.

Burada hile yapamadılar. Biz de seçimler sonrası kazandığımız zaferi, seçim öncesi "Sizi sandıkta süpüreceğiz" diyenlere inat Sevgi Yolu'nu süpürerek, ampul patlatıp, yürüyüş yaparak, kutladık.

Bahar temizliğimiz oldu. Yaklaşık 150 kadın sevgi yolunu süpürdü. Ampul patlatarak eylem yaptı. Çarşıdaki esnaf, yolda yürüyen ve balkondaki vatandaşların sevgi gösteri ve destekleri de bizi memnun etti.

Alkışlar ve tezahüratlarla sevgi yolunun tamamı süpürüldü. Böylece seçimlerde umutlanan AKP başta olmak üzere tüm muhalefeti de süpürmüş olduk" dedi.
Editör: TE Bilişim