Bayraklı’da sağlık semineri: “Meme kanserine dur diyelim” Bayraklı’da sağlık semineri: “Meme kanserine dur diyelim”
Bayraklı halkının yeniden takdirini kazanmanın mutluluk verici olduğunu kaydeden Karabağ, “Bayraklı’da İzmir’de olmayan bir çalışmaya imza attık. Her ilçemizde miting gibi esnaf gezileri düzenledik. Yarından itibaren aynı hız ve tempoyla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

Başkan Hasan Karabağ zaferin ardından kendisini bekleyen vatandaşlarla bir araya geldi. Karabağ, “Birinci hedefimiz 2009 yılındaki oy oranımızı yükseltmekti. Bunu başardık Bayraklı’da İzmir’de olmayan bir çalışmaya imza attık.

Bazıları Bayraklı’yı kaybettik dediler. Gerçekleri sandıkta gizleyemediler. Gerçekle yüzleşti İzmir. İzmir’de sonuçları itibarıyla en çok konuşulacak ilçe Bayraklı olacak demiştim. Ev ev dolaşarak başta kadın ve gençlik kollarımızla güzel çalışmalara imza attık.

Her ilçemizde miting gibi esnaf gezileri düzenledik. Her esnafın elini sıktık. Karşı tarafın moralini bozduk. Morali bozulan seçmen de kayıp korkusuyla hareket eder. Bundan sonraki süreçte yarından itibaren aynı hızla aynı tempoyla devam ediyoruz” dedi.


Başkan Hasan Karabağ daha sonra mahallelerinde seçimi kazanarak kutlamalara katılan muhtarları halka tanıttı. Emeği geçen eski muhtarlara teşekkür eden Karabağ havuzu dolduran vatandaşların tebriklerini kabul etti. Patlatılan havai fişekleri ve çalan davul-zurna ile şölen yerine dönen kutlamalar geç saatlere kadar sürdü.

Editör: TE Bilişim