Deniz tutkunları bu fuarda buluşacak Deniz tutkunları bu fuarda buluşacak
5 Ekim Pazar Günü Optimum’daki mağazalardan 150 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm ziyaretçiler hediye çarkını çevirerek birbirinden güzel hediyelerin sahibi olma şansı bulacak.

4 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek Küçük Denizciler Atölyesi’nde çocuklaradeniz canlıları ve deniz araçları anlatılırken etkinlik sonunda atölyeye katılan miniklere pusula hediye edilecek.

6 Ekim Pazar günü ise “Paytak” karakteri ile özellikle çocukların sevgilisi haline gelen Kerem Eser, hayranları ile buluşacak.

Şov dünyasında jonglörlük ve illüzyon gibi gösteri sanatlarının en başarılı isimlerinden biri olan Kerem Eser, muhteşem şovu ile sadece çocukların değil yetişkinlerin de nefeslerini kesecek. Bayram boyunca palyaçolar da Optimum’da çocukları eğlendirirken misafirlere pamuk helva ve kuru kahve ikram edilecek.



7 Ekim Salı günü ise Optimum’da unutulmayacak bir dans gösterisi gerçekleşecek. Gün boyunca Tango’dan Afrika Salsa’ya , Bachata’danMambo’ya kadar birbirinden renkli dans gösterileriyle Optimum’da Latin rüzgarı esecek.
Editör: TE Bilişim