Konak Belediye Meclisi mayıs ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi Konak Belediye Meclisi mayıs ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi
Bayramın yaklaşmasıyla çalışmalarını hızlandıran ekipler, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın armağanı olan bayramlık kıyafet, ayakkabı ve aksesuarları 2 bin aileye ulaştırdı. 
Muhtarlıklar yardımıyla belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımı yapan Konak Belediyesi, bakliyat çeşitleri, un, pirinç, bulgur, sıvı yağ, makarna, hazır çorba, çay ve reçelden oluşan erzak paketlerin yanında yepyeni ayakkabılar; gömlek, elbise, iç çamaşırı ve terlik armağanlarıyla da bayram sevinci yaşattı. Ramazan Bayramı için özel hazırlanan hediye paketlerinde bebek zıbınından kemere, çoraptan cüzdana sürpriz armağanlar sahiplerini buldu.
Belediyenin tüm sosyal projelerinde olduğu gibi bayram öncesi de örnek bir dayanışma ruhu sergilediklerini belirten Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, “Yardımlar, sessiz sedasız, kimsenin haberi olmadan, vatandaşların onurunu kırmadan yapılıyor. Gıda yardımı sadece Ramazan ayında değil, yıl boyunca ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor” dedi.

Editör: TE Bilişim