Ödemiş kestanesinin rekoltesi yüksek kalitesi düşük Ödemiş kestanesinin rekoltesi yüksek kalitesi düşük
2004’ten beri Beko’nun il ve ilçelerdeki bayilerinde sürdürdüğü geleneksel yarışma Ödemiş’te bu yıl Beko Bayii Asil Ticaret tarafından gerçekleştirildi. “Yılın Annesi” yarışmasının ödül törenine Ödemiş Kaymakamı Abdurrahman Koçoğlu, Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü İbrahim Altıntaş, AK Parti İlçe Başkanı Ali Hadim, CHP’li İl Genel Meclisi üyeleri Erol Soyuer ve Adnan Saygılıer, AK Parti’li Belediye Meclis üyeleri Abdullah Akın ve Zekeriya Karabıyık, CHP İlçe Yönetim Kurulu üyesi Fahri Sayat, Asil Ticaret işletme sahibi Ahmet Sert, Dalbudak Ticaret işletme sahibi Yusuf Dalbudak, yılın annesi Sultan Çankaya, zihinsel engelli kızı Ayşegül Çankaya, Beko yetkilileri ve davetliler katıldı.
Yusufdere köyünde yaşayan ve zihinsel engelli kızı Ayşegül’ün yanından bir an olsun ayrılmayan 37 yaşındaki Sultan Çankaya, Ödemiş’te yılın annesi seçildi. Songül adında bir kızı daha bulunan Çankaya’ya belgesini Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek ve Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin verdi. Çankaya’ya ayrıca Beko 3 programlı bulaşık makinesi de hediye edildi.
İşletme sahibi Ahmet Sert, yaptığı açıklamada, “Beko’nun her yıl düzenlediği bu güzel yarışmada bu yıl firmamız görev aldı. Bundan büyük mutluluk duyuyoruz. Zihinsel engelli kızının eğitimi için mücadele veren, fedakarlıklar yapan, onun yanından hiç ayrılmayan annemiz Sultan Çankaya, Ödemiş’te yılın annesi seçildi. Yusufdere köyünde yaşayan annemizin bundan sonra da her zamanın yanında olacağız. Tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimizle kutluyoruz” dedi.
Yusufdere köyünde maddi sorunlarla mücadele ettiklerini belirten Yılın Annesi Sultan Çankaya, Beko yetkililerine teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim