Uğur Uray; ''Bornova'yı Beraber Ayağa Kaldıracağız'' Uğur Uray; ''Bornova'yı Beraber Ayağa Kaldıracağız''
Özel bir gece düzenleyen çalışanlar Başkan Sındır’a 5 yıldır emekçilere gösterdiği iyi niyetli yaklaşım nedeniyle teşekkür edip, çeşitli hediyeler verdi.

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, 5 yıllık görev süresinin sonuna gelirken, personelinin vefalı davranışıyla duygulu anlar yaşadı. Bornova Belediyesi’nin çalışanları Başkan Sındır için Selera Restoran’da özel bir gece organize etti. Memur, işçi bütün personelin yoğun bir katılım gösterdiği yemekli gecede duygusal anlar yaşandı. Başkan Sındır, konuşmasının ardından Nazım Hikmet’in ‘Giderayak’ isimli şiirini okudu. Sındır’a tüm çalışanlar adına çeşitli hediyeler takdim edildi.

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, hayatın sürekli bir değişim içinde olduğunu belirterek, “Bugün benim için hayatımın en mutlu günü. Çünkü inanılmaz yoğun bir sevgi ortamındayız. Karşılıklı sevgimiz herşeyden daha güzel bir duygu. Hayatımda bulamayacağım büyüklükte sevgi dolu bir aile ile birlikteyim.

Geçtiğimiz 5 yıl içinde belediyemizde, her kademede emek veren tüm arkadaşlarıma gösterdikleri sevgi ve yakınlık için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Başkan Sındır CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Olgun Atila’nın da kendi partisinden olduğunun altını çizerek, “Olgun kardeşim de oldukça iyi bir oyla göreve gelecek gibi görünüyor. Ona da sahip çıkmanızı, onunla da aynı sevgi ilişkilerini kurmanızı diliyorum. Bir aile olmak birlikte kenti yönetebilmek ancak bu sayede olur” diye konuştu.



Kaymakam Canan’dan plaketli teşekkür
Bu arada Bornova Kaymakamı Dr. Kadri Canan da, ay sonu itibariyle görev süresi sona erecek olan Belediye Başkanı Prof.Dr. Kamil Okyay Sındır için bir veda yemeği düzenledi. Canan yemekte, plaket verdiği Sındır’a 5 yıllık görev süresi boyunca yaptığı hizmetler için teşekkür etti.

Ege Üniversitesi Lokali’nde düzenlenen veda yemeğine Topçu Tugayı Komutanı Tuğgeneral Yılmaz Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Ali Kundakçı, Milli Eğitim Müdürü Nuri Çakıral, Müftü Muhammet İnceoğlu, Nüfus Müdürü Ümit İmren ile daire müdürleri katıldı.

Editör: TE Bilişim