Bayram Tatilinde Teknelerden Atık Toplamaya Devam Etti Bayram Tatilinde Teknelerden Atık Toplamaya Devam Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, “Herkes Türkiye’de akaryakıtın yüksek olduğunu ifade ediyor. Ama yollar arabadan geçilmiyor” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ordu’ya geldi. Erdem, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Ordu’da AK Parti Ordu Milletvekilleri Fatih Han Ünal, İhsan Şener, AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, belediye başkanları, ilçe başkanları ile parti binasında bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Genel Başkan Yardımcısı Erdem, AK Parti iktidara gelmeden önce ülkenin büyük sıkıntılar içerisinde olduğunu söyledi. Erdem, yaptığı konuşmada, kamuoyu yoklamalarında vatandaşların yüzde 50’nin üzerinde AK Parti’ye destek olduğunu ifade ederken, “12 yıl önce ülke büyük sıkıntılar içerisindeydi. O zamanlarda iktidarda bulunan partiler, muhalefeti ve iktidarıyla adeta kaçarcasına bir erken seçime gittiler. Yeni kurulmuş olan AK Parti ise seçimde yüzde 34 oy alarak tek başına iktidara geldi. O gün iktidarda bulunan partilerin şuanda bir kısmının ismi bile silindi. Unutuldu, çünkü ülke çok perişandı. Millette kızgındı. Kızgınlığını da sandıkta gösterdi. Adeta o günkü iktidarı çöp sepetine attı. Yalnız iktidarı değil, muhalefeti de sildi. Kaderimizde büyük roller oynamış, birçok partiyi de silip attı. Yeni kurulmuş bir partiyi de iktidara getirdi. İktidarda da Kasım ayında 11 yılı geride bırakacağız. Bu olay dünyada nadirdir. Hemen her seçimde kazanmak nadirdir, oyunu artırarak kazanmak ise olağanüstü bir durumdur. Şuanda kamuoyu yoklamaları ise yüzde 50’nin üzerinde partimize destek gösteriyor. İktidarda olanlar ceza kesiyor, AK Parti yıllardır iktidarda olmasına rağmen büyümesine, halk desteğini artırmaya devam ediyor. Bunlar sebepsiz değil, millet laf olsun diye destek vermiyor” diye konuştu.

“HEMEN HER GEÇEN YIL, YAZIN ANADOLU’YA AKIŞ DAHA FAZLA OLUYOR”

Akaryakıtın Türkiye’de pahalı olduğunu ifade edenlerin olduğunu kaydeden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, “Herkes Türkiye’de akaryakıtın yüksek olduğunu ifade ediyor. Ama yollar arabadan geçilmiyor. Yazın küçük ilçelere bile, arabalardan girilmiyor. Bu ekonomik göstergeyi, ekonominin gücünü göstermiyor mu? Hemen her geçen yıl, yazın Anadolu’ya akış daha fazla oluyor. Bunun sebebi ekonomidir. Ekonomisi iyi olan insan doğup bittiği yere ya da tatil yapacağı yere akın akın gidiyor. Türkiye gerçekten güzel şeyler yaptı” şeklinde konuştu.

“BİZİ KISKANIYORLAR”

Erdem sözlerine şöyle devam etti: “Gerçekten çok muhteşem işler yaptık. Vatandaşta bu muhteşem çalışmaları görüyor. 11 yıldır iktidardayız. Tabi birileri de bunu kıskanıyor. Birileri de iktidar umudunu kesince sokakları hareketlendirmek istiyor. İnsanların kafalarını karıştırmak istiyor. Gezi olayı ile karşılaştık. Ağacı bahane ettiler. Halbuki ağaçlandırma en fazla bizim dönemimizde yapıldı. Biz güzel şeyler yaptık. Yapmaya devam ediyoruz. Artık kimse AK Parti hizmet etmedi, etmiyor diyemiyorlar.”
Editör: TE Bilişim