Deniz tutkunları bu fuarda buluşacak Deniz tutkunları bu fuarda buluşacak
İŞTE BÜYÜK İLGİ GÖREN HAYAT İZMİR PROJESİ VİDEOSU TIKLAYIN !!!



 35 Acil Hizmet Ekibi”nin artık hizmet için hazır olduğunu dile getiren Yıldırım, “Gece gündüz, 7-24 çalışacak İzmir’in en acil sorunlarını, tıkanan damarlarını açacağız” dedi.

Proje ekibinin 1,5 yıldır aralıksız çalıştığına dikkat çeken Yıldırım, “Onlarca kişi İzmir’in sorunlarını ve beklentilerini masaya yatırdı. Ekiplerimiz, İzmir’in beklentilerini, isteklerini, gelecekte nasıl bir İzmir görmek istediklerini ilçe ilçe, mahalle mahalle, köy köy dolaşarak kapsamlı bir şekilde araştırdı.

Sivil toplum örgütleri, kanaat önderleri ile görüşüldü. Titiz bir çalışma ile projeler oluşturuldu. Proje ekibimizle birlikte İzmir’de yaşayan hemşerilerimizin beklentilerini ve olmazsa olmazlarını belirledikten sonra öncelikli 1414 projeyi tespit ettik. Kalkınacak, gelişecek olan İzmir artık geleceğe güvenle bakacak” diye konuştu.

“Yüzyılın Şehircilik Hareketi: Hayat İzmir” projelerinin tamamlandığında toplamda 170 bin kişiye iş ve aş imkanı doğacağını sözlerine ekleyen Yıldırım, “’Hayat İzmir’ içinde kentteki 30 ilçeyi kapsayan 1414 projeyle 65 milyar liralık yatırım yapılacak” dedi.

KOCAOĞLU'NA TAZİYE

Öte yandan, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na babasının vefatı nedeniyle taziyede bulundu. Yıldırım, Aziz Kocaoğlu’nun babası merhum İhsan Kocaoğlu’nun vefatından derin üzüntü duyduğunu kaydederek “Sayın İhsan Kocaoğlu’na Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı dilerim” dedi.
Editör: TE Bilişim