Şehzadeler kentine müjde üstüne müjde Şehzadeler kentine müjde üstüne müjde
Edinilen bilgiye göre bugün saat 21.30 sıralarında, Şehit Mahmut Tuğrul Polis Karakolu karşısı Yedi Eylül Mahallesi Hun Sokak’ta bulunan bir internet kafede çıkan bıçaklı satırlı kavgada Seyithan Tanko (29) isimli şahıs kafasına aldığı satır ve vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle ağır şekilde yaralandı.
Aynı olayda Tanko’nun arkadaşları olduğu iddia edilen Mehmet Gürel (37) ve Erkan Orğun (36) yaralandı. Kavgada karşı guruptan olduğu iddia edilen Nuri Kızıldağ’da yaralı olarak Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olay yerindeki 4 yaralı 112 acil servis ambulansları ile Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan Seyithan Tanko Turgutlu Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, diğer yaralıların tedavisi sürüyor.
Olayla ilgili olarak Ayhan Kızıldağ (30) ve Savaş Sosyal (22) isimli şahıslar polis ekiplerince göz altına alındığı öğrenildi. Yaşanan kavgayla ilgili Turgutlu’ya Ahmetli İlçe Emniyet Amirliğinden takviye kuvvet çağırılırken Polis ekipleri yaşanabilecek her hangi bir olumsuzluk karşısında olağan üstü güvenlik önlemi aldı.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Editör: TE Bilişim