Çankırı'da trafik kazası korku dolu anlar yaşattı Çankırı'da trafik kazası korku dolu anlar yaşattı
Herhangi bir izdiham yaşanmaması için vatandaşlar gruplar halinde içeriye alındı. Açılışa Çankırı Vali Yardımcısı Bedrettin Sağsöz, Çankırı Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, Valilik Özel kalem Müdürü Aydın Demiröz ve Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar katıldı. Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar açılışta yaptığı konuşmada, "Tüm dünya zor bir dönemden geçiyor. Komşu ülkelerde yaşanan krizlere rağmen ülkemiz ekonomisi son derece emin adımlarla, gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Bu tabloyu bizim de mensubu olduğumuz teknoloji perakendeciliği sektöründe de görmek mümkün. Bimeks olarak tüm yurda iyi fiyatlı teknolojiyi götürme gayreti içindeyiz. Gittiğimiz illere iyi fiyatlı teknolojiyi götürmekle kalmıyor, aynı zamanda gençlerimize de istihdam sağlamış oluyoruz. Bugün 59. mağazamızın açılışını gerçekleştirdik. 2012 Bimeks yılı olacak, Çankırı mağazamız tüm Çankırılılara hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Çankırılılara güzel bir mağaza hediye ettiklerini dile getiren Bayraktar, "Çankırı'da hizmete giren 59. mağazamız ile birlikte faaliyette bulunduğumuz il sayısını da 39'a çıkardık. Çankırı Ankara'ya yakın bir ilimiz. Teknoloji alışverişini Ankara'dan yaptıklarını fark ettik. Onlara güzel bir mağaza açarak artık Ankara'ya gitmesinler istedik. Kendi illerinde güzel çeşidi bulsunlar, iyi fiyatı bulsunlar, iyi hizmeti bulsunlar. Onun için bu mağazayı açtık. Onlar da maşallah bizim geldiğimizin farkındalar.
Çok yoğun bir teveccüh gösterdiler, hepsine çok teşekkür ediyorum. Bir Çankırı damadı olarak da ayrıca teşekkür ediyorum kendilerine. Mağazamız Çankırı'mıza ve tüm Türkiye'ye hayırlı olsun" dedi.

Açılışa özel bazı ürünlerde indirime gidildi. İndirimli ürünlerden alabilmek için vatandaş birbiriyle yarıştı.  Tüm yurda iyi fiyatlı teknolojiyi götürmeyi misyon edinen Bimeks; bu yönde yatırımlarına devam ediyor. 2011 yılının Nisan ayında Halka Arz olan Bimeks açılışlarına hızla devam ediyor. Bimeks, Çankırı mağazası ile bulunduğu il sayısını 39'a çıkarttı.


Editör: TE Bilişim