Tarihi Likya Yolu Artık Daha Güvenli! Tarihi Likya Yolu Artık Daha Güvenli!
 Muğla’da 2 gün süren yarışmalarda Büyükler, Gençler ve Masterlar olmak üzere 3 ayrı kategoride 50 ye yakın kulüpten 200 sporcu kıyasıya yarıştı. Bir ara ağırlaşan hava şartları ve yağmura rağmen özellikle Büyüklerde koşulan 121 kilometrelik yarış büyük heyecana sahne oldu.
Yarışmanın Büyükler startını Muğla Valisi Fatih Şahin, Gençler startını Vali Yardımcısı Dr. Mestan yayman verirken il genelinde Trafik, Sağlık, Karayolları ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanlarının başarılı çalışmaları ve alına geniş tedbirlerle yarışmalar sorunsuz bir şekilde sonuçlandırıldı. Muğla'da yapılan yarışmanın alınan tedbirler, ilgi alakı ve destek anlamında Türkiye'nin en iyisi olduğunu vurgulayan Bisiklet Federayonu Yetkilileri destekleri nedeni ile Muğla Valisi Fatih Şahin'e teşekkür etti.
Yarışmalar sonucunda Büyükler kategorisinde ilk 3 sırayı Kocaeli Birisa Spor kulübü sporcuları Uğur Marmara, Adil Kurkut ve Georgi Petrov oluşturdu. Genel Takım Klasmanında ise Kocaeli Birisa Spor kulübü ilk sırayı alırken; 2. sırayı Karaman Belediye Spor elde etti.
Genç erkeklerde Konya İl Özel İdare Spor Kulübünden Vedat Koç birinci olurken yine aynı kulüpten Sedat Koç ikinciliği KKTC Yakın Doğu Üniversitesinden Soner Akbaş'ta 3’üncülüğü elde etti.


Editör: TE Bilişim