Kaza, saat 10.15 sıralarında Hisar Taksi Kavşağı’nda meydana geldi. Çocuk yapabilmek için Düzce’den Bolu’ya gelen ve tedavi gören Yadigar Gel (30) ile ismi öğrenilemeyen kayınvalidesi, Hisar Taksi Kavşağı’nda yoldan karşıya geçmek istedi. Yaya geçidinden karşıya yürümeye başlayan gelin ve kayınvalideye İstanbul’dan Ankara istikametine giden Fırat İ. idaresindeki 14 AG 072 plakalı minibüs çarptı. Kazada, gelin Yadigar Gel hayatını kaybetti. 
ÜÇ KİŞİ YARALANDI
Kaynana ile minibüsün içinde bulunan Hatice Ç. ve Fırat İ de yaralandı. Yaralılar gelen ambulanslarla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi ve İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.
Yayalara çarpan minibüsün orta refüje çıkarak demir korkulukları kırması, kazanın boyutunu gözler önüne serdi. Olay yerinde hayatını kaybeden Yadigar Gel’in başucundaki gazetenin manşetinde “Annesinin koynunda” başlığı dikkat çekti. Acı gerçek sonradan ortaya çıktı. Çocuk sahibi olmak isteyen Yadigar Gel’in, kayınvalidesi ile birlikte Düzce’den Bolu’ya gelerek tedavi gördüğü öğrenildi. Polis, bir kişinin öldüğü, üç kişinin yaralandığı kazayla ilgili inceleme başlattı.



Editör: TE Bilişim