Keman kursları yoğun ilgi görüyor Keman kursları yoğun ilgi görüyor
Bornova Belediyesi, ilçedeki parkları daha da zevkle vakit geçirebilen alanlar haline getirmek için müzik yayını uygulamasını başlatıyor.

Hem eski parklarda hem de yeni yapılacak parklarda uygulanacak projeyle Bornova’nın yeşil alanları müzikle bütünleşecek. Parkların genel görüntüsünü bozmayacak şekilde gizlenecek hoparlörlerden klasik müzik başta olmak üzere çeşitli tarzlarda yayın yapılacak.

Bir çeşit açak hava radyosu şeklinde çalışacak sistemde ses düzeyi çevreye rahatsızlık vermeyecek şekilde ayarlanacak. Müziğin sesi parklardaki banklarda oturanların duyabileceği yükseklikte olacak. Bornova’da parklarda, yeşillikler içinde zaman geçirmek ayrı bir zevk haline dönüşecek.

Parklarda müzik yayını projesini en kısa zamanda hayata geçirmek için gerekli hazırlıkları yaptıklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bornova’daki parkların sürekli cıvıl cıvıl olmasını istiyoruz.

Bu kapsamda görünmeyen hoparlörlerle müzik yayını yapacağız. İnsanlar banklarda otururken, kitap okurken müzik dinlemenin keyfini yaşayacak” dedi.
Editör: TE Bilişim