İzmir'de Kaçak İçki Operasyonu İzmir'de Kaçak İçki Operasyonu
Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda 13 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek Şenlik’te ünlü sanatçı, CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar da sahne alacak  Her yıl Hıdırellez’de düzenlenen Geleneksel Tahtacı Şenliği’nin beşincisi Bornova Belediyesi ve Tahtacı Kültür Eğitim Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği işbirliğiyle Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Açıkhava Tiyatrosu’nda yapılacak.

13 Mayıs Pazar günü 11.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek şenlikte ünlü türkücü Tolga Çandar başta olmak üzere Hasan Şahin, Kul Mutlu, Yolcu Bilginç, Ceren Demirok, Erkut Özkan, Gonca Özdemir ve Evren Erol sahne alacak.

Bu etkinlik sayesinde İzmir’e yerleşen ilk alevi topluluğu olan Tahtacıların, daha yakından tanınacağına dikkat çeken Bornova Belediyesi Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Her yıl İzmir’in ve hatta Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan Tahtacıları buluşturmak için yapılan şenliği bu yıl Bornova Belediyesi olarak biz destekliyoruz.

Tahtacı Şenliği’nde her yaştan yurttaşımız sosyo-kültürel gelişim açısından zenginleşecektir. Şenliğimiz Adana, Mersin, Antalya, Denizli, Aydın, Balıkesir, Çanakkale gibi Türkiye’nin birçok ilinden yurttaşlarımızın katılımıyla kültürel bir tanıtım faaliyeti görevi de görecek. Şenliğimize tüm halkımızı davet ediyorum” diye konuştu.


Editör: TE Bilişim