Ailelerinde en az öğrencilerimiz kadar heyecanlı olduğu geceye çok sayıda davetli katıldı. Bu özel günde Bornova Müftüsü Mesut Harmancı, KOMAŞ AŞ Eğitim Müdürü Rıza Budak, KOMAŞ AŞ İnşaat Müdürü İbrahim Bayır, Kampüs Müdürü Adnan Taş, ile idareciler ve veliler öğrencileri yalnız bırakmadı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda açılış konuşmasını Kampüs Müdürü Adnan Taş yaptı.  Taş, öğrencilerini mezun ederken onlardan ayrılmanın hüznünü yaşadıklarını belirterek, onları daha iyi yerlerde görmenin de gururunu yaşayacaklarını söyledi ve Haziran ayında yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) başarılar diledi.

Sezonun İlk Kruvaziyer Gemisi İzmir'e Geldi Sezonun İlk Kruvaziyer Gemisi İzmir'e Geldi

KOMAŞ AŞ Eğitim Müdürü Rıza Budak ise “Bir okulu okul yapan mezunlarıdır. Mezunlarımızın başarılarıdır. Okulumuzun ulusal ve uluslararası alanda, bilimde, sporda, sanatta, ortak sınavlarda, her alanda elde ettiği başarılarla elinizdeki diplomalarınız çok daha kıymetli hale gelmiştir. Sizlere ne mutlu ki, köklü geçmişi ve güçlü akademik kadrosuyla Türkiye’nin en saygın okullarından birisi olan

Bornova Kolejinde ve saygıdeğer öğretmenlerimizin güvenli ellerinde başarıyla ve sağlıkla, eğitim hayatınızı noktalıyorsunuz. Aynı başarıyı yüksek öğretim hayatınızda da sürdürmenizi diliyorum. Okulumuzun adını en yükseklere taşıyacağımıza inanıyorum.” dedi.

Törende Anadolu ve Fen Lisesinden dereceye girenlere ödülleri verildi. Fen Lisesi’nden birincilikle mezun olan Furkan Çelen ve Anadolu Lisesi’nin birincisi Ayan’ın isimleri KOMAŞ AŞ Eğitim Müdürü Rıza Budak ile birlikte okul kütüğüne çakıldı. Budak ayrıca öğrencilerle birlikte mezuniyet pastası kesti. Gecenin sonunda keplerini atan öğrenciler hep birlikte sevinçlerini yaşadı. Törende öğrencilere üzerinde fotoğraflarının olduğu plaketler hediye edildi.

Editör: TE Bilişim