İki Kadından Biri Filtresiz Fotoğraf Paylaşmıyor! İki Kadından Biri Filtresiz Fotoğraf Paylaşmıyor!
Kadın Danışma Merkezi'nin ev kadınlarından kurulu tiyatro topluluğu ise Turgut Özakman'a ait ''Töre'' adlı oyunu sahneleyecek.
Sosyal ve kültürel alanlarda her zaman yanında olduğu kadınlara kamusal alanda da erkekler kadar yer veren Bornova Belediyesi, kadınları 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'ne özel etkinliklerle bir araya getirecek.
''Kadın Sesi Değmiş Şarkılar'' başlıklı konserlerle, iki önemli sanatçı Bornova'ya konuk olacak. Bu konserlerin ilkinde Birsen Tezer, 7 Mart Perşembe Günü Saat 21.00'de, Bornova Belediyesi Nikah Salonu'nda müzikseverler ile buluşacak. Aynı salonda ve saatte 8 Mart Cuma günü ise Bülent Ortaçgil sahnede olacak. İki değerli sanatçı en güzel şarkılarını ard arda iki gün Bornovalı kadınlar için söyleyecek.

EV KADINLARI SAHNEDE
Bornova Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde, Çamdibi Nedret Güvenç Sahnesi’nde anlamlı bir organizasyona da ev sahipliği yapacak. Bornova Belediyesi Kadın Danışma Merkezi'nin ev kadınlarından kurulu tiyatro topluluğu Turgut Özakman'a ait ''Töre'' adlı oyunu saat 13.30'da sahneleyecek. Her yıl kadın sorunlarını ele alan bir oyunu sergileyen topluluk, Gülizar Taşkın’ın yöneteceği oyunda ölüme karşı yaşamı savunmayı seçen sekiz kadının öyküsünü anlatacak. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'ne özel olan tüm bu etkinliklerin diğer kültürel faaliyetleri gibi ücretsiz olarak izlenebileceğini hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, ''Kadınlarımıza ve onların sorunlarına sahip çıkmak adına Bornovalı tüm yurttaşlarımızı etkinliklerimize davet ediyorum'' diye konuştu.

Editör: TE Bilişim