İzmir'de Kavga Can Aldı İzmir'de Kavga Can Aldı
Görev yaptığı süre boyunca işçilerin yalnızca maaş olarak değil sosyal olanaklar bakımından da kalkınması için çaba sarf edeceklerini söyleyen Atila, “Sokaklarda belediyemizi temsil eden işçi kardeşlerimizle halkımıza güler yüzlü hizmet vereceğiz. Herkesin mutluluğu için çalışacağız” dedi.

Yeni yatırım ve hizmet kararlarını ardı ardına alarak hızlı bir şekilde uygulamaya geçiren Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 1 Mayıs İşçi Bayramı öncesinde Fen İşleri Şantiyesi’ni ziyaret etti. Sabah erken saatlerde iş başı yapan şantiye işçileriyle bir araya gelen Başkan Atila, hem çalışanların yaptıkları işlerle ilgili bilgiler aldı hem de istek ve önerilerini dinledi. ‘Kardeşlerimiz’, ‘arkadaşlarımız’ dediği işçilere önemli mesajlar da veren Atila, sosyal hakların önemine vurgu yaptı.

HEDEF HERKESİN MUTLU OLMASI

1 Mayıs İşçi Bayramı öncesinde emeklerini ortaya koyarak yaşadıkları ülkenin gelişmesine, insanların mutluluğuna hizmet eden işçilerle bir araya gelmekten onur duyduğunu söyleyen Başkan Atila, “1 Mayıs’ın ülkemize güzellikler getirmesini, işçi haklarının daha fazla önemsenmesini, işçilerimizin, kardeşlerimizin, arkadaşlarımızın sosyal haklarının daha iyi olmasını temenni ediyorum. Bornova Belediyesi olarak bu konuda elimizden gelen herşeyi yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. İşçilerimizin sadece maaş olarak değil, sosyal haklar anlamında da kalkınmasına önem veriyoruz” dedi.

Fen İşleri Şantiyesi’nde yapılan işleri yerinde incelerken aynı zamanda işçilerle, vatandaşa daha güler yüzlü hizmet vermek için yapılması gerekenler konusunda görüş alışverişinde bulunduklarını söyleyen Başkan Atila, “Amacımız, hem sokaklarda belediyemizi temsil eden arkadaşlarımızın, hem de hizmet verdikleri vatandaşlarımızın mutluluğu” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim