Buca İlçesi Su Kesintisi Buca İlçesi Su Kesintisi



Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman'ın Buca Seçim Koordinasyon Merkezi coşkulu bir törenle açıldı.
 
Buca'daki yerel seçim çalışmalarının kalbi olacak merkezin açılışı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, CHP YDK Üyesi Özkan Tice, CHP Güzelbahçe Belediye Başkan adayı Mustafa Günay, İzmir eski Milletvekilleri Mustafa Çam, Atila Sertel, Buca Belediyesi eski Başkanları Ertan Erdek, Ercan Tatı, CHP İl ve İlçe yönetminin yanı sıra binlerce vatandaş katıldı.  

DUMAN: "BİZ BU OCAĞI TÜTTÜRENLERDENİZ"

Mitingde konuşan CHP Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman “Burası Cumhuriyet Halk Partisi, hepimizin baba ocağı. Bu ocağı bir terk edip gidenler var bir de bu ocağı tüttürenler. Biz bu ocağı tüttürenlerdeniz. En büyük inancım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk. Bir çift mavi gözü arkama alarak Onun aydınlattığı yolda Buca’yı parlatacağız. Buca ittifakını büyüteceğiz" dedi


TUGAY: "GÖRKEM BUCA'NIN EVLADI"

Kalabalığı selamlayarak konuşmasına başlayan CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay "Sabahtan bu yana Görkem Başkan ile birlikteyiz. Nereye gidersek hemen hemen herkes aynı şeyi Görkem Buca'nın evladı biz onu çoktan başkan yaptık. Birlikte, elele vererek Buca'da çok büyük hizmetler yapacağız” dedi.  

KAYA: "KENETLENECEĞİZ."

Merkezin açılışında söz alan CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya "Geleceğimiz için, çocuklarımız için, Cumhuriyetimiz için kenetleneceğiz. Bu umudun türküsünü, bu emeğin mücadelesini hep beraber yapacağız. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi, Yaşasın Buca" dedi.  

SEÇİM BOYUNCA GENÇLİĞİN MERKEZİ

CHP Buca Gençlik Kolları'nın Doğuş Caddesi'nde açtığı gençlik merkezi, seçim boyunca gençlerin uğrak noktası olacak.

İçerisinde kütüphane, oturma alanları, konsol oyunları, ücretsiz kahve ve wifi hizmetinde bulunduğu merkezin açılışının ardından Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay gençlerle merkezde zaman geçirip, sohbet etti.

Editör: Ajans Ekip