Adatepe Kapalı Pazar hizmete girecek Adatepe Kapalı Pazar hizmete girecek

Buca Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde, Buca Kent Konseyi ve Engelli Meclisi'nin katkılarıyla engelliler için düzenlenen asker eğlencesinde engelliler ve aileleri keyifli bir gün geçirdi. Şirinyer Düğün Salonu'nda düzenlenen asker eğlencesinde Buca Belediyesi Başkanı Ercan Tatı ile eşi Oya Tatı temsili askerlik görevine uğurlanan engellilerin boyunlarına Türk Bayrağı astı.

Buca Engelliler Derneği Başkanı Kamuran Parıltı ve yöneticilerin de bulunduğu asker eğlencesinde geleneklere uyularak kına yakıldı. Kınası yakılan askerler aileleriyle birlikte müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler. Duygulu anların ve eğlencenin bir arada yaşandığı gecede engelli vatandaşlarımıza gösterdiği hassasiyet ve destekleriyle ön plana çıkan Başkan Ercan Tatı bu anlamlı gecede onları yalnız bırakmadı.

Başkan Tatı, “Bu anlamlı günde ikinci kez sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Her şeyden önce askerlerimize hayırlı teskereler diliyorum. Bu geceyi bizlere yaşatan tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Engellilere verdiği değerle her türlü etkinliklerinde sahne alan sanatçı Ersin Faikzade birbirinden güzel parçalarla askerlere doyumsuz bir gece yaşattı. Başkan Ercan Tatı, gecede emeği geçen Kültür Müdürü Nuray Ömür ve Buca Kent Konseyi Başkanı Rezzan Gedik'e katkılarından dolayı plaket verdi.






Editör: TE Bilişim