Gaz alırken yakılan sigara can aldı Gaz alırken yakılan sigara can aldı
Olay, dün akşam saatlerinde Kızılsaray Mahallesi Anafartalar Caddesi üzerindeki 7 katlı bir apartmanda meydana geldi. Akşam saatlerinde F.G.(35) isimli şahıs hırsızlık amacıyla cadde üzerindeki 7 katlı apartmanın içine girdi. Merdivenlerden çatıya ulaşan F.G, buradaki kapının kapalı olması üzerine yan binanın çatısından hırsızlık yapmak istediği binanın çatısına geçti. F.G. yanında getirdiği çarşafları birbirine bağlayarak, havalandırma boşluğundan hırsızlık yapmak amacıyla inmeye başladı. F.G'nin, havalandırma boşluğunda bulunan mutfak pencerelerinden evlere girmeyi hedeflediği belirtildi.
Çarşafla yaklaşık iki metre kadar inen F.G, çarşaf kopunca, düşmeye başladı. F.G.’nin düştüğü esnada ayağı pencerelerden birinin camına çarptı ve kesildi. F.G. acı içinde 6'ncı kattan 2'nci katın boşluğuna düştü. Vücudunun çeşitli yerlerinden yara alan ve ayağı kanlar içinde olan F.G, 2'nci kattaki mutfak penceresinden dairenin içine girdi. F.G. kanlar içinde sürünerek kendini daireden apartman boşluğuna attı. 
Aşırı kan kaybeden F.G, ‘yardım edin’ diye bağırmaya başladı. Sesleri duyan bina sakinleri kanlar içindeki F.G’yi görünce sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri, F.G.’ye ilk müdahaleyi yaptı. Sedyeye alınan F.G, ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri, F.G’nin çarşafla inmeye çalıştığı yerde ve ayağının kesildiği yerde inceleme yaptı. Şüpheli F.G’nin hırsızlık hiçbir eve giremeden yaralandığı bildirildi.
Apartman sakinlerinden Erol Özel, şüphelinin yan binadan geldiğini belirterek, “Çarşafla havalandırma boşluğundan sarkıtmış evlerin mutfak pencerelerinden girip hırsızlık yapacakmış. Ama çarşafın kazasına uğrayınca ikinci kata düştü. Sonra biz onu, kanlar içinde bina içinde bulduk. Hırsızlık yapamadan yaralandı” dedi.
Bazı apartman sakinleri, zanlının kendisini camcı olarak tanıttığı ve cam değiştirmek için geldiğini söylediğini bildirdi.
Şüpheli F.G’nin 20’nin üzerinde hırsızlık suçlarından sabıkası olduğu, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

İzmir Haberleri

Editör: TE Bilişim