Bornova'da 2 Canlı Bomba Yakalandı Bornova'da 2 Canlı Bomba Yakalandı
 Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır'dan geldi .Sındır; Kamuoyu yoklamarında yüzde yetmiş kendisinin çıkmasına rağmen Aziz Kocaoğlu'nun şer koymasıyla aday gösterilmediğini söyledi. Kendisini destekleyen çok sayıda Bornova'lı Büyükpark'ta toplandı. Burada başkan Kamil Okyay Sındır'ı bekleyen kalabalık Aziz Kocaoğlu Aleyhinde tezahüratlar yaptı. 



Bir süre sonra alana gelen Sındır; Yaptığımız bunca hizmetlere rağmen, yapılan kamuoyu yoklamalarına rağmen, neden aday gösterilmediği merak ediyorum. En çok da beni üzen MYK listesinden çıkmama rağmen bir takım ayarlamalarla PM'de listeler değiştirilmiş ve bir başka arkadaşımız aday gösterilmiştir. 




Benim Genel Başkanımın bir sözü var; Bulunduğu bölgede kim partimizin oyunu 1 kişi dahi artıracak kapasitede ise onu aday göstereceğiz. Peki 2009 seçimlerinden önce Ak Parti'nin gerisinde olan parti oyumuzu yüzde ellilere çıkararak rekor kırarak Başkanlığı kazandık. Şimdi o oy oranını yüzde 70'e çıkardık. Bunu ben söylemiyorum kamuoyu araştırması yapan partimiz söylüyor.



Ben bu oranlarla parti oyunu çokça artırmış birisi iken neden aday gösterilmedim. Çünkü  birisi beni istemedi. Mücadelemize devam edeceğiz. Bundan kimse şüphe duymasın. dedi.

Başkan Kamil Okyay Sındır'ın kastettiği kişinin Aziz Kocaoğlu olduğu söyleniyor. Zaten alandaki kalabalıkta uzun süre Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu protesto etti. 
Editör: TE Bilişim