Rize Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi Komutanı Yarbay Hilmi Sandal, FETÖ Üyeliği Suçlaması İle Tutuklandı Rize Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi Komutanı Yarbay Hilmi Sandal, FETÖ Üyeliği Suçlaması İle Tutuklandı
 CHP'nin Rize mitinginde AK Partili taraflar Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını Başbakan Erdoğan sloganları ile kesti.Miting alanından 3 bine yakın CHP'li bulunurken bir o kadar da dışarıda Ak Partili gurup vardı.


Cumhuriyet Meydanındaki miting alanında yaklaşık yarım saat konuşma yapan Kılıçdaroğlu'nu yaklaşık 3 bin kişi dinlerken alan etrafında oluşturulan güvenlik dışındaki Başbakan Erdoğan'ın destekçisi yaklaşık 3 bin Ak Partili, Kılıçdaroğlu'nu konuşması boyunca ıslıklarla protesto ederek Başbakan Erdoğan ve Ak Parti posterleri açtı. Aynı grup Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının ardındna yaklaşık 20 dakika daha alandaki protestolarına ve Erdoğan'a desteklerine devam etti.

Başbakan Erdoğan'ın destekçisi olan hemşerileri sık sık Erdoğan lehinde tezahüratta bulundu.

yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı mitingte zaman zaman CHP'li taraftarlarla Ak Parti ve Başbakan Erdoğan taraftarları arasında sözlü münakaşalar yapıldı.

Editör: TE Bilişim