Bayındır Festivalle Çiçek Açtı Bayındır Festivalle Çiçek Açtı
Bayındır ve Ödemiş’te 271 milyon lira değerinde toplam 21 tesisisin toplu açılış ve temel atma töreni, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun katılımı ile Bayındır'ın AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Kertiş'in evsahipliğinde yapıldı.

Bakan Eroğlu’nu Bayındır’da Belediye Başkanı Mehmet Kertiş çiçeklerle karşıladı. Barkovizon göstersinin ardından halka hitap eden Eroğlu İzmir’e yeni müjdelerle geldiğini belirtti. Eroğlu, “10 ayda, İzmir’e toplam 1 milyar 81 milyon liralık 69 müjde verdik. Şimdi bu müjdelere 368 milyonluk dev bir müjde daha ekliyoruz. İzmir’e ne yapılsa azdır. Biz sözümüzün eriyiz. Ne söz verdiyesek yaparız. Biz, laf değil, hizmet ve iş üretiyoruz. Bu gün, 271 milyon liralık yatırımı 1 seferde İzmir’e kazandıracağız. Bu rakam çok büyüktür. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2 yılda yaptığı yatırımı İzmir’e 1 günde yapıyoruz. Mühendislerin bir lafı vardır. ‘Ne kadar çok konuşursan o kadar az iş yaparsın.’ Küçük Menderes’e bizden önce bir çivi bile çakmamışlar. Bunların hepsini biz yapıyoruz. Sadece K. Menderes’e değil, bütün Türkiye’ye muhteşem yatırımlar yapıyoruz. AK Parti hükümetinin parası çok. Sizin paranızı size hizmet olarak sunuyoruz” diye şeklinde konuştu.

İKTİDAR PARTİSİNİN BELEDİYESİ OLMANIN FARKINI GÖSTERDİK

Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş ise, “Sayın Bakanımıza, yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz. Biz göreve geldiğimizden bu güne kadar kendileri bizi yalnız bırakmadılar, desteklerini esirgemediler. Bölgemize birçok hizmet getirmek istedik, projeler hayata geçirmek istedik. Hükümet Partisinin Belediyesi olmamızın farkını göstererek 50 yıllık hayal olan Barajları, yolları memleketimize kazandırdırk. İşte Zeytinova Barajı yapıldı ve Ergenli Barajının da ihalesi gerçekleşti.” diye konuştu.


Editör: TE Bilişim