Menemen'in Şahin Başkanı'na CHP'den çiçekli teşekkür Menemen'in Şahin Başkanı'na CHP'den çiçekli teşekkür
 Çiftçilerden Yusuf Kafalı (55) ile Zekeriya Toksöz (57), ikamet ettikleri Menemen ilçesine bağlı Maltepe beldesinde defnedilirken, Bahri Şirin Foça’nın Yenibağarası köyü mezarlığında toprağa verildi.
Cinayete kurban gittiği iddia edilen Bahri Şirin (47) için Yenibağarası Köyü Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Ak Parti Foça İlçe Başkanı Kadir Özgirgin, İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Çemrek, Belediye Meclis Üyesi Özgür Ulu ailesi, arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Cenaze töreni sırasında son yolculuğuna uğurlanan Bahri Şirin’in 70 yaşındaki babası Ahmet Şirin, gözyaşlarına boğulurken; yakınlarının desteği ile ayakta durabildi.
Babasının ölüm haberi ile yıkılan ve gözyaşlarına hakim olamayan Bahri Şirin’in oğlu Turgay Şirin’i (19) ise, yakınları teselli etti.
Şirin’in cenazesi, ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazını müteakip, sevenlerinin gözyaşları arasında köy mezarlığında toprağa verildi. 
Foça yöresinde beyefendi kişiliği ile tanılan ve herkes tarafından sevilen sayılan Şirin’in ölüm haberi, sevenlerini ve Foçalıları yasa boğdu. Cenaze törenine katılan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “İlçemizi yasa boğan bu olayın faillerinin biran önce bulunup, adalete teslim edilmesini istiyoruz” dedi.


Editör: TE Bilişim