İZKİTAP Fest’e hafta sonu yoğun ilgi İZKİTAP Fest’e hafta sonu yoğun ilgi
Selçuk Belediyesi Carpouza Cafe'de basına kapalı gerçekleşen toplantıya Türkiye Ziraat Odaları Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Nuri Solman, Türkiye Ziraat Odaları Birliği muhasip Üyesi Mustafa Hepokur, İzmir Ziraat Odaları Birliği Başkanı ve Selçuk Ziraat Odası Başkanı İbrahim Erdallı ile İzmir’deki odaların başkanları katıldı. Kendi ilçelerindeki sorunları masaya yatıran Oda başkanları, çözümü konusundaki seçeneklerin tartışılmasını sağladı.
Selçuk’taki hazine ve orman arazileri konusunda ecrimisil ödemelerin yüksekliğini gündeme getiren İzmir Ziraat Odaları Birliği Başkanı ve Selçuk Ziraat Odası Başkanı Erdallı ise, ayrıca tüm odaların ortak sorunu olan zeytinyağı ve tarım sigortası konularını da gündeme getirdi.
İzmir ve ilçe oda başkanları ile birlikte bir araya gelerek; bölgenin sorunlarını yerinde görüp tespit ettiklerini belirten Türkiye Ziraat Odaları Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Nuri Solman, bu sorunları genel başkana en kısa zamanda iletileceğini ifade etti.
Selçuk Ziraat Odası Başkanlığı'nın ev sahipliğinde basına kapalı gerçekleşen toplantıda, sorunlar konusunda fikir alışverişi yapıldıdığı bildirildi.

Editör: TE Bilişim