Kırklareli’de son 12 saatte metrekareye 13,2 yağış Kırklareli’de son 12 saatte metrekareye 13,2 yağış
 Edinilen bilgiye göre, Kırıkkale Merkez Fatih Mahallesi 2646. sokak'da yaşanan olayda, C.B. (29) isimli şahıs elinde cam parçası ve maket bıçağı ile cinsel organını keserek boş bir arsaya attı. Çevredeki vatandaşlar C.B.’nin üzerinde kanlar görünce önce birisi tarafından dövüldüğü ya da yaralandığı zannedildi. Daha sonra olay yerine 112 Acil Servis ekipleri ve polisin gelmesiyle gerçek anlaşıldı.
C.B. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Acilen ameliyata alınan C.B.’nin cinsel organının bulunması için doktorlar beklemeye başladı. Olayın yeni olması nedeniyle doktorlar tarafından cinsel organın bulunması halinde tedavisinin yapılabileceği belirtildi. Polis ekipleri durum üzerine harekete geçerek olay yerinde araştırma yaparak cinsel organı bulmaya çalıştı. Bu sırada bir vatandaşın C.B.’nin cinsel organını otların içinde bulması üzerine olay yerine çağrılan ambulansla C.B.’nin cinsel organı hastaneye götürüldü. Burada yapılan operasyon sonrasında C.B.'nin Ankara'ya sevk edildiği bildirildi.
C.B.’nin sabah saatlerinde Kırıkkale'ye geldiği öğrenilirken, güvenlik güçleri olayla ilgili olarak soruşturma başlattı. 

İzmir haber

Editör: TE Bilişim