Polis, sevgilisini sokak ortasında öldürdü Polis, sevgilisini sokak ortasında öldürdü
  Çankaya Belediyesi Çocuk Gündüz Bakımevleri ve Etüt Merkezleri yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor. Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler eylül ayında yeni döneme başlayacak bakımevleri ve merkezlerde su deposundan elektrik panosuna kadar pek çok alanda tadilatın yanı sıra boya ve badana işleri de yapıyor. Bakımevlerinin bulunduğu bahçeleri tel örgüyle çeviren, bahçe ve bina giriş kapılarını yenileyen ekipler, çocukların güven içinde zaman geçirmesini sağlayacak her türlü önlemi alıyor. 8 gündüz bakımevi ve 3 etüt merkeziyle çocuklara hizmet veren Çankaya Belediyesi, kadınların çalışma hayatına katılmasına, kendilerine zaman ayırabilmelerine de olanak sağlıyor.
Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, gündüz bakımevlerinin ve etüt merkezlerinin çok yoğun bir ilgi gördüğünü belirterek, “Görev süremiz dolmadan bakımevi sayısını 8’den 20’ye çıkartmayı hedefliyoruz. Annelerin özgürleşmesinde çok önemli bir yer tuttuğunu bildiğimiz merkezlerin sayısın arttırarak, daha fazla anneye ulaşabilmek istiyoruz” dedi.
Merkezlerdeki hizmet kalitesinin çok yüksek olduğunu ve gelen başvurulara yetişmekte zorlandıklarını belirten Tanık, her yıl yapılan bakım ve onarım çalışmalarıyla çocuklara yenilenmiş mekanlar sunmaktan da büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.

İzmir haber

Editör: TE Bilişim