İzmir’de 8 katlı sitede yangın paniği İzmir’de 8 katlı sitede yangın paniği
Her gün gerçekleştirdiği etkinliklerle, İzmir’de alışveriş merkezi olmanın ötesine geçerek, sosyal hayatın da bir parçası olan Optimum Outlet’te, 2’nci Oyuncak Olimpiyatları, ‘İyi oynayan kazansın’ sloganıyla hafta sonu gerçekleşti. Anatolia Organizasyon ile birlikte düzenlenen ve sunuculuğunu Yetenek Sizsiniz yarışmasının finalistlerinden Emrah Bari’nin yaptığı etkinliğe, 300 çocuk ebeveynleri ile birlikte katıldı.
HEYECANA DAYANAMADILAR
Hemen her yaş grubundan çocuğun büyük ilgi gösterdiği etkinlikte, eğlenirken yarışan, yarışırken de eğlenen çocukların heyecanlarına ebeveynleri de ortak oldu. Tüm gün süren Olimpiyatlar’da, Akülü Araba, Uzaktan Kumandalı Araba, Plazma Car, Beyblade, Zıpzıp Balon, Hulahop, Lego, İp Atlama, Oyun Hamuru, Basket ve Penaltı Atma, Play Station gibi tüm çocukların sevgilisi olan oyuncak dallarında yarışmalar yapıldı. Birçok dalda çocuklarına kenardan taktik veren ebeveynleri de heyecana kapılıp, zaman zaman kendilerini oyunun içerisinde buldu. Yarışmaların sonunda dereceye girerek Olimpiyat Madalyası kazanan tüm çocuklara Toyzz Shop’tan hediye çeki verilirken, ayrıca Optimum Outlet’ten de sürpriz hediyeler sunuldu.
ÇOCUKLUKLARINI ANIMSADILAR
Yetenek Sizsiniz yarışması finalistlerinden Emrah Bari’nin eğlenceli sunumuyla renk kattığı Oyuncak Olimpiyatları’nda, pamuk helva ve patlamış mısır standları da ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Ücretsiz olarak ziyaretçilere sunulan ikramlar, tüm ebeveynlere adeta çocukluklarının panayırlarını anımsattı. Palyaçolar, sosis balonlar ve yüz boyama etkinliğiyle renklenen etkinlikte müzik, dans ve eğlence tüm gün sürdü.



Editör: TE Bilişim