Kaza yapan otomobil ikiye ayrıldı Kaza yapan otomobil ikiye ayrıldı
Kaza, Çorlu-Çerkezköy yolu Mühendislik Fakültesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çorlu’dan Velimeşe beldesine yolcu taşıyan Mehmet Sezen (59) idaresindeki 59 M 3739 plakalı yolcu minibüsü, aynı yönde seyreden Özcan Çetinbaşlar yönetimindeki 45 V 5291 plakalı otomobille çarpıştı.

Otomobil sulama kanalına uçarken, yolcu minibüsü de yoldan çıkararak devrildi. Yan yatan minibüsteki yolcular, çevreden yetişen vatandaşların yardımıyla minibüsün kırılan ön camından dışarı çıkartıldı. Kazada yaralanan E F İ. (10), M.A. (14), Şener Karael (27), Emine Algül (25), Ramazan Yılmaz (31), Fatma Gülcül (19), Habibe Ayas (40), Alime Kılıçkaya (33), Ayşe Bayram (32) ve minibüs sürücüsü Mehmet Sezen (59), olay yerine sevk edilen ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi, Özel Çorlu Şifa Hastanesi ve Özel Reyap Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza anında minibüste bulunan çocuklar ise gözyaşlarına boğuldu. Kazayı hafif yaralı olarak atlatan çocuklar, anne ve babaları tarafından teselli edilmeye çalışıldı.

Görgü tanıkları, kazanın bir anda meydana geldiğini ve hem otomobilin hem de yolcu minibüsünün uçarak yoldan çıktığını söylediler. Kaza nedeniyle bir süre tek şeritten sağlanan trafik, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekiplerinin aldığı güvenlik tedbirlerinin ardından çift şeritten verilmeye başlandı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Tekirdağ Haberleri




Editör: TE Bilişim