Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı
29 Ekim 2013 tarihinde Cumhuriyetin 90. yılıdolayısıyla izmir'deki Belediyelerin yapacağı kutlamalara birçok ünlü vereceği konserlerle renk katacak. 

 Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Burcu güneş ve Türk halk müziğinin önemli seslerinden Edip Akbayram, izmirlilerle buluşacak.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri kapsamında buluşacak olan iki dev isim, izmirlilere unutulmaz bir akşam yaşatacak. Konser öncesi de muhteşem bir havai fişek gösterileri sizleri bekliyor olacak.

Büyükşehir Belediyesi' nin düzenlediği Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde yılların efsane ismi Selda Bağcan en sevilen şarkılarıyla sizlere unutulmaz Cumhuriyet Çoşkusu yaşatmak için sahne alıyor.


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Buca Belediyesi’nin düzenlediği konserde Halil Sezai, en güzel şarkılarını sizler için seslendirecek.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Bayraklı Belediyesinin düzenleyeceği Kutşamada  sahne alacak olan Gülşen yeni albümü ve en sevdiğiniz şarkılarını seslendirecek.


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri kapsamında  Bornova Belediyesinin düzenleyeceği etkinlik kapsamında hayranlarıyla buluşacak olan grup, son albümü “Darmaduman” şarkıları yanı sıra en güzel şarkılarını sizler için seslendirecek.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Narlıdere Belediyesinin Düzenleyeceği etkinlik kapsamında sahne alacak olan Gripin, yeni albümü ve en sevdiğiniz şarkılarını seslendirecek.

Alaçatı Belediyesi 29 Ekim 2013 Cumhuriyet Bayramı Şevval Sam Halk Konseri
Ses Sanatçısı, oyuncu ve bestekar Şevval Sam, 29 Ekim kutlamaları için 29 Ekim tarihinde Çeşme'nin tatil beldesi Alaçatı Amfi Tiyatro'da olacak.



Editör: TE Bilişim