Ünlü Sanatçı Alişan'ın Sağlık Durumu İyi Ünlü Sanatçı Alişan'ın Sağlık Durumu İyi
Başbakan erdoğan şöyle konuştu.

Bu saatte muhteşem coşku sarsılmaz heyecanı bizlere yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyorum.  Sadece sizlerin değil Türkiyenin her köyünde nefes alan her kardeşimi selamlıyorum. Secdadesinde diz çökmüş dua eden annelerimi bacılarımı selamlıyorum.Köylü çiftçi kardeşlerimi selamlıyorum.

Türkiye kadar büyük türkiye kadar ağır başlı kardşlerimi selamlıyorum. Sizlere uzak diyardan selam getirdim. FAS da Cezayir de Tunus daki kardeşlerimizin selamını getirdim. Allah kardeşliğimizi bozmasın. Bunların hepsi geçer Dünya seninle bereber dediler. Yunus diyorki ben gelmedim kavga için benim işim sevda için...  biz gönüller yapmaya geldik. Dik durduk dikleşmedik. Bizim kavgayla çatışmayla vandallıkla yakıp yıkmakla işimiz olmaz.

Kardeşilerim; biz yapmayı biliriz. Üreterek yaparak inşa ederek Türkiyeyi büyüterek bu günlere geldik. Faiz lobisine rağmen buralara geldik. bu faiz lobisi borsada sipekülasyonlara girmek süretiyle bizi tehdit edemezler. Bu milletin alın terini onlara yedirmeyeceğiz. Biz bu günlere türkiyeyi bütüterek geldik. biz insanımızı yücelterek geldk.

Artık Dünya Türkiyeyi Türk insanını konuşuyor. Biz bu günlere ya sabır sabreden zafere ulaşır diyerek geldik. herkes şunu bilsin biz Türkiye yi kardeşlik üzerine yücelterek geldik. 76 milyonun hiç bir ferdini ötekileştirmedik. Başbakan %50 nin başbakanı değil 76 milyonun başbakanıyım. Her yere hizmeti eşit götürdüm. Hakkariye, Iğdıra, şIRNAĞA  havalimanı yaptık. SANDIKTA BAŞARAMADIKLARINI SANDIK DIŞI BAŞARMAYA ÇALIŞIYORLAR... bİZ BU MİLLETİN HİZMETKARIYIZ. bİZ BİRLİKTE TÜRKİYEYİZ. beraberiz kardeşiz. Biz kasımın nesliyiz.

Zülmü alkışlayamam zalimi asla sevemem gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem diyor Akif emaneti verende alanda millettir. sandık dışında kimse bu emaneti alamaz. bu polis kimin polisi bu ülkede can güvenliğimiz sağlamak için var polis. teröristin anarşistin vandalizmin karşısına dikiliyor. burası yol geçen hanı değil. burası türkiye cumhuriyeti devletidir. herkese saldıranlara karşı polisimiz görevini yapmıştır. bunlar türk bayrağını yakacak azgınlaştılar. utanmadan sıkılmadan türk bayrağını gezdirenler bunlara alet oldular. masum vatandaşlar bu kirli oyundan bu hukuksuz gösteriden kendilerini ayırmalıdır. her şeyi demokrasiyle hukukla yapacağız. siz on gün boyunca vakardan akli selimden ödün vermediniz. bundan aşla taviz vermeyeceksiniz. sizin evinizde tencere tava ile dolaşanlardan değil bu gençlik elinde bilgisayarla dolaşacak..
Editör: TE Bilişim