İzmir’de orman yangınlarıyla mücadele için ‘orman benim’ kampanyası düzenlendi İzmir’de orman yangınlarıyla mücadele için ‘orman benim’ kampanyası düzenlendi
Genç yetenek Dj Alişan, 3 yıl boyunca Mambo’nun sadık misafirleri arasında vazgeçilmez Dj olarak gönülleri fethetmeyi başardı. Mambo’yu ve arkadaşlarını çok özlediğini söyleyen Dj Alişan, geceye özel Mambo misafirlerinin sevdiği tarz, özel set hazırladı. Dj Alişan’ın setin başında olacağını öğrenen sevenleri, şimdiden arayıp rezervasyonlarını yaptırmaya bile başladı. 2006 yılında ilk DJ’lik deneyimini yaşayan DJ Alişan Aslan daha 23 yaşında olmasına rağmen, bu kadar kısa sürede Antalya, İzmir ve İstanbul’un önemli gece klüplerinde performans sergileyip belirli bir hayran kitlesi oluşturmayı başardı.
MAMBO’DA NEŞ'ELİ BAYRAM
Mambo bu bayram ve sonrasında da sezonun en popüler isimlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Bayram’a özel; Dj Tarkan, Dj Ozan Çolakoğlu, Dj İlker Çoşkun Mambo misafirlerine muhteşem 3 gün yaşatacak. Bayram sonrası canlı performans konserlerinde; Gülşen, Murat Dalkılıç, Ozan Çolakoğlu, Catwork ve Suat Ateşdağlı ile eğlencenin hızı kesilmeyecek.

Editör: TE Bilişim