Gaz alırken yakılan sigara can aldı Gaz alırken yakılan sigara can aldı
 Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şube Başkanı Ahmet Erol yaptığı açıklamada, 28 ülkeden 38 üyesi bulunan ve Türkiye’den sadece Bodrum’un üye olduğu, ‘Dünyanın En Güzel Koylarını Koruma Birliği’nin 8.Kongresi’ni 11 Eylül 2012 tarihinde Bodrum’da gerçekleştireceğini bildirdi.
Erol, birliğin amacının koylar arasında işbirliği sağlayıp ortak sorunların çözümüne yardımcı olmak, koyların kendilerini doğal değerlerini ve kültürleri ile dünyaya tanıtmak ve koyları mutlaka koruyarak turizm yapılması mesajını vermek olduğunu söyledi. Dünyanın En Güzel Koyları Birliği’nin 8. Kongresi’nde önümüzdeki üç yıl bu birliğin dünya başkanlığını Bodrum’dan Galip Gür’ün devir alacağını belirten Erol, şunları kaydetti:
“Şu anda 28 ülkeden 37 üyesi bulunan birliğin başkanlığını Fransa’nın Bay of Somme koyunu temsilen Jerome Bıngon, Birlik Başkan yardımcılığını ise Bodrum koyunu temsilen turizmci Galip Gür sürdürmektedir. 11 Eylül 2012 tarihinde Bodrum’da yapılacak 8. Dünya Kongresi’nde Galip Gür 3 yıl boyunca Başkanlığı devir alacak. Yaklaşık 120 delegenin katılacağı ve Bodrum’da başlayacağı kongre 14-15 Eylül tarihlerinde birliğe yeni üye olan Yunanistan’ın Patmos adasındaki etkinliklerle sona erecek.”
ANTALYA’NIN KOYLARI DA ÜYE OLMALI
Dünyanın en güzel koylarının yer aldığı Antalya’nın da bu birlik içinde yer alması gerektiğini ifade eden DTO Şube Başkanı Ahmet Erol, “Antalya’mızın da kendine özgü koyları da bu birliğin içinde yar almalıdır. Koylarımızı mutlaka doğal güzellikleriyle korumalıyız. Antalya sınırları içindeki koylarımızın bulunduğu belediyeler veya Turizm Birlikleri bu birliğe üye olmalarını arzu ediyoruz” dedi.

İzmir Haber

Editör: TE Bilişim