İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Meclis Başkan Yardımcısı Hakkı Attaroğlu ile EBSO Vakfı Yönetim Kurulu üyelerinin de katılımıyla Sanayiciler Kulübü’nde gerçekleştirilen dönem sonu etkinliğinde, 2012-2013 burs döneminde katkıda bulunan Bayanlar Birliği üyeleri ile koro ve tiyatro etkinliklerine gönüllü olarak katılan hanımlara teşekkür plaketleri verildi.
Ege Bölgesi Sanayi Odası ve EBSO Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Bayanlar Birliği’ne hiçbir maddi karşılık gözetmeden gerçekleştirdikleri çalışmaları için teşekkür ederken, “Halen lise ve üniversiteli 441 bursiyer öğrencimizle burs verenlerin sayısını artırmamız yolundaki çabalarınız büyük değer taşıyor” dedi.
MÜTEVELLİ ÜYELİK KADINLARA DA AÇILIYOR
EBSO Vakfı Bayanlar Birliği üyelerinin yıllardır gelir durumu düşük başarılı öğrencilere destek olmak amacıyla büyük özveriyle gerçekleştirdikleri faaliyetler karşılıksız kalmadı, kadınlara bugüne kadar EBSO Meclis Üyelerinden oluşan EBSO Vakfı Mütevelli Heyeti’nde yer almanın yolunu da açtı. EBSO Yönetim Kurulu ve EBSO Vakfı Başkanı Yorgancılar, Vakıf tüzüğünde yapılacak değişiklikle üyelerin yüzde 30’u oranında kadının Mütevelli Heyet içinde yer almasının sağlanacağını bildirdi. Ender Yorgancılar, “Vakfımızın Temmuz ayında yapılacak Mütevelli Heyet toplantısında Tüzük değişikliğimiz onaylanacak. Şu anda 230 civarında mütevelli heyet üyemiz var. 75 kadını mütevelli heyet üyesi yapabiliriz. Bayanlar Birliği’nde görev alan, onlara çalışmalarında destek veren bütün kadınları Vakfımıza Mütevelli Heyet Üyesi olmaya davet ediyorum. Hatta, yönetim kurulunda da yer alarak çalışmaları bir bütün halinde koordine edebilirler” diye konuştu.
EBSO Meclis Başkan Yardımcısı Hakkı Attaroğlu da, öğrenci burslarına katkı amacıyla büyük bir fedakarlıkla sosyal ve kültürel faaliyetlere imza atan EBSO Vakfı Bayanlar Birliği’ni kutladı. Attaroğlu, “İnanıyorum ki, bu tür etkinliklere katılıyor olmanın hazzını ve gururunu ölçebilen bir değer yoktur. Ne mutlu ki, sevgili bayanlarımız bu gururu yaşamaktadır. Kadınlarımız bulunduğu her yeri güzelleştirmekte ve anlamlı kılmaktadır. Vakfımız da, sayelerinde ihtiyacı olan çocuklarımıza umut olmaktadır. Bir tek çocuğun bile umudu olabilmek, başarılabilecek en güzel duygudur” dedi.
EBSO Vakfı Bayanlar Birliği Başkanı Hülya Kuloğlu ise, yaptıkları faaliyetlerle her yıl daha fazla öğrenciye burs verebilmeyi hedeflediklerini, önümüzdeki dönemde yeni projeleri hayata geçireceklerini vurgularken, EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar başta olmak üzere kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.
EBSO Vakfı Bayanlar Birliği’nin 2012-2013 dönemi sonu teşekkür toplantısına Vakıf Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nejat Özduran ile Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Kocagil, Rıfat Demirli ve Ertuğrul Doğuç da katıldı.
Editör: TE Bilişim