Konak’ta Kaçak İş Yerlerine Geçit Yok! Konak’ta Kaçak İş Yerlerine Geçit Yok!
Konak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, deneyimli veteriner hekimleri ve modern cihazlarla hizmet verdiği bakım merkezinde bugüne dek yaralı, hasta, zor durumdaki sahipsiz hayvanların yardımına koştu. Konak’taki sahipsiz hayvanların zor durumlarında sığındığı adres Konak Belediyesi Hayvan Bakım Merkezi, gözleri görmeyen French Bulldog cinsi köpeği yeni yuvasına kavuşturdu. Korsan’ın durumunun hayvan sahiplerine örnek olması gerektiğini belirten Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, vatandaşları duyarlı olmaya ve petshoplardan hayvan alırken bir kez daha düşünmeye davet etti.
Geçtiğimiz ay sol gözünde oluşan iltihap nedeniyle Konak Belediyesi Hayvan Bakım Merkezi’ne getirilen French Bulldog cinsi köpeğin üzücü hikayesi, hayvan severleri harekete geçirdi. Sağ gözü doğuştan kör olan köpeğin, sol gözünü kaplayan iltihap, görme yeteneğini tamamen kaybetmesine sebep oldu. Petshoptan alınıp hastalanınca sokağa atılan minik köpek, geçirdiği ameliyatlardan sonra sağlığına kavuştu ancak karanlık bir dünyaya hapsoldu.
Maskeli gibi görünen sevimli yüzü nedeniyle ‘Korsan’ adıyla çağrılan minik köpeği gazetelerdeki haberlerden takip eden Ege Efe Kültür Derneği yönetim kurulu üyeleri bu duruma duyarsız kalmadı. Ege Efe Kültür Derneği Başkanı Cem Çelik, üyeler adına Konak Belediyesi Hayvan Bakım Merkezi’ne gelerek minik Korsan’ı sahiplenmek istediklerini bildirdi.
Gazeteleri okuduktan sonra konuyu toplantıda gündeme getirdiklerini söyleyen Çelik, “Korsan’ın durumunu görünce onun için bir şeyler yapmak istedik. Bizim yanımızda mutlu olacağına inanıyorum, dernek üyelerimizle birlikte onunla ilgileneceğiz. Korsan artık Ege Efe Kültür Derneği’nin maskotu olacak” dedi.


Editör: TE Bilişim