Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak Gemi Söküm Sektörü İftiralarla İlgili Hukuki Süreci Başlatacak
Derste yoga ve pilatesi birlikte yapacaklarını söyleyen Kalender, sağlıklı duruş pozisyonlarını göstererek öncelikle vücudun alması gereken şekli gösterdi. Duruş pozisyonlarının doğru yapılmasının metabolizmanın sağlıklı çalışabilmesi açısından önemini belirterek, “ Vücudun esnek olması fiziksel rahatsızlıkların oluşmasını önler ve dayanıklılığı arttırır” dedi.
Yoga ve pilateste de esnekliğin sağlanmasının önemli olduğunu da hatırlatan Senem Kalender, doğru duruşları yapabilmek için tüm sorunlardan soyutlanıp o an yapılan harekete konsantre olunmasının hareketleri kolaylaştırdığını ifade etti.
Karın kaslarının aktif olabilmesi açısından faydalı olan Pilates Nefesi’nin öneminden bahseden Kalender, akciğerdeki lobların temizlenmesinde de fayda sağladığını aktardı. Pilates ve yoga yapan öğrencilere dersin sonunda vücutlarındaki değişiklikleri değerlendirmelerini isteyen Kalender, bir saatlik yorucu ve verimli çalışma ardından derse son verdi.
Editör: TE Bilişim