Ege Bölgesi’ndeki başta şehir tiyatroları olmak üzere onlarca tiyatro topluluğunun yer aldığı Ege Tiyatro Birliği, 13.Ege Tiyatrolar Buluşması’nı Torbalı’da gerçekleştirecek.

İki gün üst üste ücretsiz oyunların sahneleneceği buluşma Cuma günü başlıyor.

Ege’li tiyatrolar Torbalı’da buluşacak

Ücretsiz gösteriler, söyleşiler ve cabası… Ege Bölgesi’ndeki başta şehir tiyatroları olmak üzere onlarca tiyatro topluluğunun yer aldığı Ege Tiyatro Birliği, 13.Ege Tiyatrolar Buluşması’nı Torbalı’da gerçekleştirecek. Her yıl bir şehirde buluşup, oyunlar sahneleyen birlik, “Ege'li Tiyatrolar Torbalı'da buluşuyor”sloganıyla, tiyatronun, sanatın gözde kenti Torbalı’da 3 gün boyunca çeşitli etkinliklere imzaatacak. Torbalı Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılacak olan "13. Ege Tiyatrolar Buluşması"

1-3 Mart tarihleri arasında İsmail Uygur Kültür Merkezi ve Torbalı Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşecek. Oyunlar ve söyleşilerle renklenecek olan buluşma aynı zamanda Ege Tiyatrolar Birliği’nin 10.yıl dönümüne denk geliyor.

Sezonun İlk Kruvaziyer Gemisi İzmir'e Geldi Sezonun İlk Kruvaziyer Gemisi İzmir'e Geldi

KOMEDİ OYUNUYLA PERDE AÇILACAK

13.Ege Tiyatrolar Buluşması'nın ilk günü olan Cuma günü "Bu Sen Değilsin" isimli komedi oyunu vatandaşlarla buluşacak... Kadın ile erkeğin bir arada olma mücadelesini komik bir dille anlatan oyun Tiyatro Pınarı tarafından hazırlanıyor. Elif Çetin ve Furkan Alptuğ Aşık’ın sahne aldığı oyun saat 20.00’de İsmail Uygur Kültür Merkezi’nde ücretsiz bir şekilde sahnelenecek.

BELEDİYEDEN DAVET

13.Ege Tiyatrolar Buluşması'nın 2 Gününde(Cumartesi) Ayvalık Belediye Tiyatrosu "Seni Alırsa Fırtına" isimli tiyatro oyununu sahneleyecek. Türk-Rum mübadelesinin ardından zorunlu göçe tabi tutulan insanların yaşadıklarının anlatıldığı oyun Torbalı Ticaret Odası Konferans Salonu’nda 20.00’de sahnelenecek. Torbalı Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Ege'li Tiyatrolar Torbalı'da buluşuyor... Belediyemizin ev sahipliğinde yapılacak olan "13. Ege Tiyatrolar Buluşması" 1-3 Mart tarihleri arasında Torbalı’da gerçekleşecek. Ücretsiz etkinliğimize tüm halkımız davetlidir” denildi.

Editör: Ajans Ekip