Uzmanları uyardı!  Arka koltukta takılı kemer ölümleri yüzde 75 azaltıyor! Uzmanları uyardı! Arka koltukta takılı kemer ölümleri yüzde 75 azaltıyor!
 40 günden fazla bir süredir kayıp olan ve 3 erkek tarafından alıkonulduğu iddiasıyla jandarma tarafından bulunan zihinsel engelli G.H.'nin babası İbrahim H., 4 yıl önce öz kızına tecavüz edip para karşılığında erkeklerle birlikte olmaya zorladığı iddiasıyla tutuklandı. İlçeye bağlı Narlı köyünde, zihinsel engeli G.H.'yi 44 gün süreyle alıkoyup, tecavüz ettikleri iddiasıyla adliyeye sevk edilen ve daha sonra mahkemece serbest bırakılan T.S.(38), A.Y.(40) ile dört yıl önce büyük kızına tecavüz ettiği öne sürülen baba İbrahim H., Edremit Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan itiraz üzerine, yeniden göz altına alındı ve tutuklanarak Burhaniye Cezaevi’ne gönderildi.
 G.H., Edremit Cumhuriyet Savcılığı’nda verdiği ifadede, dört yıl önce babasının kendisini ve ablasını erkeklere pazarladığını iddia etmiş, bunun üzerine jandarma, G.H.'nin evli, bir çocuk annesi olan ablası N.D.H.'nin de ifadesine başvurmuştu. N.D.H. de verdiği ifadede, “Evlenmeden önce babam bana tecavüz edip, evimizin barakasında, aynı köyde yaşayan H.Ü.'ye para karşılığında fuhuşa zorladı” dediği iddia edildi.
Editör: TE Bilişim