Atık hurdalardan 250 kiloluk sanat eseri Atık hurdalardan 250 kiloluk sanat eseri
 Eskişehir'in Tepebaşı ilçesindeki eğlence merkezinde çıkan yangın söndürüldü. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, "Olayda ölen yada yaralanan olmaması sevindirici" dedi.
Alınan bilgiye göre, Tepebaşı İsmet İnönü Caddesi üzerinde bulunan bir eğlence merkezinde bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Binanın girişinde bulunan restoranın yemekhane kısmında çıkan yangın, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yangın nedeniyle içeride bulunan müşteriler hemen tahliye edildi. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Polis ekipleri bölgede güvenlik önlemi aldı. Çatıda bulunan izolasyon malzemelerinin tutuşması nedeniyle alevler biranda bütün binayı sardı. Yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi sonucu 2 saatte söndürüldü. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, eğlence mekanının restoran kısmı kullanılamaz hale geldi.
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Gazetecilere açıklama yapan Ataç, "Bacada biriken yağlar, ahşap olan binanın çatısının tutuşmasına neden olmuş. Olayda ölen yada yaralanan olmaması sevindirici" dedi.
Olay esnasında lokantada bulunan vatandaşlar, yangının birden çıktığını ve koşar adımlarla dışarı çıktıklarını söylediler.
İtfaiye ekiplerine yangın söndürmede yardımcı olan eğlence merkezinin çalışanları ile emniyet güçleri arasında arbede çıktı. Olay yerinden uzaklaştırmak istendiği iddia edilen çalışanlar, polislere tepki gösterdi. Yaşanan arbedede bir çalışan baygınnlık geçirdi. Bayılan çalışana olay yerinde bulunan sağlık ekipleri müdehale etti.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.










Editör: TE Bilişim