Ali İsmail ile adı geçen fırının ismini değiştirdiler Ali İsmail ile adı geçen fırının ismini değiştirdiler



Alınan bilgiye göre, Çamlıca mahallesinde 5 yaşındaki Mehmet Sezer ile kardeşi 2 yaşındaki Murat Sezer’den dün akşam saat 17.00’dan itibaren haber alınamıyor. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, çocukların yaşadığı evin yakınından geçen Devlet Su İşlerine (DSİ) ait sulama kanalı çevresinde arama çalışmaları sürüyor. Kanal içindeki suda arama çalışmaları yapılabilmesi için Ankara’dan dalgıç ekiplerin istendiği öğrenildi.

Babaları marangoz olan çocuklardan 5 yaşındaki Mehmet Sezer’in konuşma özürlü olduğu öğrenildi. Kadriye Ezer isimli komşu ise, daha önce çocukların kanal boyunda oynamadığını belirterek, "Mahallemizin çocuğu daha önce kanal çevresinde oynamadılar. Annesi psikolojik hasta olduğu için ilaç içmiş ve sonra uyumuş. Çocuklarda dışarı çıkmış" dedi.

AFAD’TAN AÇIKLAMA

Bu arada AFAD, resmi internet sitesinden bir bilgilendirme yaptı. Açıklamada "Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’miz 29 Ağustos 2013 günü saat 23.15’te, İl Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi’nden aranarak Çamlıca Mahallesi Dilaver Sokakta oturan bir ailenin 2008 doğumlu Murat Sezer ve 2011 doğumlu Mehmet Sezer adlı çocuklarının akşam saatlerinden itibaren kayıp olduğu ikametlerinin yakınından geçen sulama kanalına düşmüş olabileceği belirtilerek arama kurtarma ekip desteği istenmesi üzerine sulama kanalında ivedilikle başlatılan karadan arama çalışmalarımız, Emniyet ekipleriyle işbirliği içerisinde devam etmektedir" denildi.

Editör: TE Bilişim