Yaz akşamlarının enerjisi Ege Perla Dans Gecesi VOL 2 ile daha da yükseliyor. Her zaman büyük ses getiren ve ilgi gören etkinlikleriyle misafirlerini ağırlayan Ege Perla’da yerinizde duramayacağınız bir gece sizi bekliyor.

İlk dans gecesinde hem katılımcıların hem de izleyenlerin hafızalarından uzun süre çıkmayan bir geceye imza atan Ege Perla, 2.ci dans gecesi için hazırlıklarını tamamladı. Latin müziklerinin coşkusu ve ritmik dünyasıyla eğlenceli bir akşam geçireceğiniz Ege Perla Dans Geceleri hayattan zevk alarak yaşayan ve yaşamak isteyen herkese hitap ediyor.

Geleneksel Latin Danslarının sergilendiği, müziğin ritmiyle bütün gece dans etmek isteyeceğiniz gecede kesintisiz eğlence için Ege Perla’da yerinizi alın.

Etkinlik ücretsizdir.

Dans Gecesine Yarışma Heyecanı

Müzik ve dansın buluştuğu gecede bir de yarışma heyecanı yaşanacak. Ege Perla instagram sayfasında başlatılan yarışmanın kazananlarının açıklanacağız gecede 3 şanslı katılımcı Eda Söz Dans Academy’den 1 aylık dans eğitimi kazanma fırsatı yakalıyor.

Bırakın dans ve müzik size eşlik etsin. 14 Ağustos Salı akşamı saat 21:00- 00:00 saatleri arasında sizi de bu renkli geceye bekliyoruz.

Program:
21:00 Açılış

22:00 Türkiye Salsa Ligi 2.lerinden Emek Yeter- Solo Performans

Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu

Editör: TE Bilişim