Bornova’nın en yeni sakinlerine en sıcak ‘Hoşgeldin’ Bornova’nın en yeni sakinlerine en sıcak ‘Hoşgeldin’
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı törenle temeli atılan Evka-3 Pazaryeri kısa sürede tamamlandı. 1 milyon 32 bin liraya malolan Evka-3 Pazaryeri, 2 bin 268 metrekare alanda 164 tezgahla hizmet verecek. “Sandviç panel” ismi verilen çatı sistemi kullanılan pazaryeri, tezgah kuralarının çekilmesinin ardından kısa sürede hizmet vermeye başlayacak.
Hem esnafın hem de Evka-3 Mahallesi sakinlerinin daha modern koşullarda alışveriş imkanına kavuşması için başlattıkları pazaryeri inşaatını planlandığı gibi kısa sürede tamamladıklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, “Göreve geldiğimizde ‘Sokak arasında pazaryeri bırakmayacağız' demiştik. Bu sloganı sözde bırakmadık ve ihtiyaç duyulan mahallelerimizde yatırımlarımzı başlatıp ardı ardına tamamladık. Pazaryerleri inşaatlarını vatandaşlarımızdan gelen talepler üzerine başlatmıştık, bundan sonra da Bornovalıların talepleri doğrultusunda yeni hizmetler ve projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Bornova Belediyesi son 4 yıl içinde Mevlana, Doğanlar, Işıkkent, Pınarbaşı ve Evka-4 pazaryerini tamamlayarak hizmete sundu. Evka-3 pazaryerinden sonra Bornova Merkez ve Çamkule pazaryerleri de önümüzdeki aylarda tamamlanacak. Böylece Bornova Belediyesi toplam 8 adet modern pazaryerini tamamlayıp hizmete sunmuş olacak.

Editör: TE Bilişim