Kayıp Aranıyor Kayıp Aranıyor
İddiaya göre yaklaşık bir yıl önce Gaziantep’teki evinden ayrılan 17 yaşındaki Mehmet Yılmaz Kılıçparlar, bir daha dönmedi. Yaklaşık bir yıldır bütün imkanları seferber eden aile, çocuklarının bulunmaması üzerine Balıklı Meydanı’nda açtıkları pankartla açlık grevine başladı. Oğullarının bulunmaması halinde açlık grevlerini sürdüreceğini ifade eden aile, yetkililerden yardım istedi.
Çocuğunun Suriye’de olduğunu ileri süren baba Kemal Kılıçparlar, “Oğlum bir yıl öncen evden ayrıldı ve bir daha dönmedi. Oğlumun bulunması için her yere başvurdum ama hiçbir sonuç alamadım. Emniyet Müdürlüğüne müracaat ettim. Oğlumun bulunması için her yola başvurdum. Daha sonra oğlumun Suriye’de olduğunu öğrendim. Oğlumun bulunması ve evine dönmesi için bütün yetkililerden yardım istiyorum. Yaklaşık bir yıldır çektiğimiz acıları kimse çekmedi. Evlat acısı çok büyük bir acı. Oğlumuzun hayatından endişe ediyoruz. Yaşayıp yaşamadığını dahi bilmiyoruz. Bunun için Sayın Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımızdan, Dışişleri Bakanımızdan, bütün yetkililerden çocuğumu bulmaları için yardım istiyorum” dedi.

Gözü yaşlı anne Asiye Kılıçparlar ise, “Oğlumun hayatından endişe ediyorum. Oğlum bulunsun artık. Yaklaşık bir yıldır oğlumun acısını çekiyorum” diye konuştu.





Editör: TE Bilişim