Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2 Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2

Bu yıl 29’uncusu düzenlenen ’Çanakkale Boğazı Yüzme Yarışması’na Fenerbahçeli Eski Yönetici Sadettin Saran’da katıldı. Yüzme yarışmasında boy gösteren Sadettin Saran, yarış sonrası yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe için başkanlığa adaylığım söz konusu” dedi.

“FENERBAHÇE, TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK CAMİASI”

Fenerbahçe’ye başkanlık adaylığı için ciddi bir teveccühün söz konusu olduğuna değinen Sadettin Saran, “İnşallah kısmet olursa aday olacağım. Fenerbahçe, Türkiye’nin en büyük camiası. Benim üzerime düşen neyse yerine getiririm. Fenerbahçe’nin emrindeyim ve 26’sında kongre var. Kısmet olursa niyetimiz var” diye konuştu.

“ÇANAKKALE BOĞAZI’NDA YÜZMEK GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL”

Yarışmanın finalinde soruları cevaplayan Saran, bugün biraz fazla yüzdüğünü vurgulayarak, “Fenerbahçe’yi aklımıza taktık ve gittik. Biraz fazla yüzdük, ama bitirdik çok şükür. Çanakkale Boğazı’nda yüzmek gerçekten çok güzel. Zaten önemli olan burada hep birlikte olabilmek” ifadelerini kullandı.

“AF FALAN BEKLEMİYORUM”

Fenerbahçe Kulübü’nden iki kez ihraç edildiğini hatırlatan Saran, sözlerine şöyle devam etti:

“Af falan beklemiyorum. Suçlu affedilir. Benim böyle bir derdim yok. İhraçlar kalkarsa veya davam kapanırsa hiçbir engel yok önümde. Fenerbahçe’nin geldiği noktaya üzülmemek mümkün değil. Ben 5 yaşından beri Fenerbahçeliyim. Üzüldüm, fakat bunları daha fazla konuşmayalım. Fenerbahçe için çok daha iyi günler olacak.”
Editör: TE Bilişim