Fenerbahçe sahadan çekildi, TFF Süper Kupa yarıda kaldı Fenerbahçe sahadan çekildi, TFF Süper Kupa yarıda kaldı
Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi Final Etabında Fenerbahçe Universal, A Grubu'ndaki 3. ve son maçında Galatasaray'ı 3-1 yendi. Fenerbahçe Universal'in Brezilyalı antrenörü Jose Roberto Lages Guimaraes, zorlu maçın ardından yaptığı açıklamada Galatasaray maçını kazandıkları için çok mutlu olduğunu belirterek, "İyi de oynadık ancak bugün çok da hata yaptık. Yarınki antrenmanda eksiklerimizi tamamlayıp yarı finale maçına çıkacağız" dedi.
Sarı-lacivertli taraftarlara teşekkür eden Guimaraes, "Çok büyük destek oldular. Bazı olaylar oldu ancak bize çok yardımcı oldular" diye konuştu.
"HER ŞEYDEN ÖNCE BİZİM İÇİN DERBİYDİ"
Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımı'nın yıldız oyuncusu Seda Tokatlıoğlu, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Her şeyden önce bizim için bir derbi maçı. Bugün gerçekten zordu bu atmosferde oynamak. Oyun durdu, soyunma odasına gittik, konsantre olamadık" dedi.
İlk seti kaybettikten sonra maçı 3-1 kazandıklarını ve gruplarını birinci olarak bitirdiklerini kaydeden Tokatlıoğlu, "En iyi şekilde dinlenip yarı final maçına çıkacağız" diye konuştu.
Sarı-lacivertli oyuncu Merve Tanıl ise yaptığı açıklamada, derbi maçlarının kendileri için çok önemli olduğunu dile getirerek, "Galatasaray iyi bir takım çok iyi başladılar ancak ara verildiği için bekledik ve maçtan soğuduk" dedi.
İlk seti kaybetmelerine rağmen ilerleyen setlerde daha iyi oynadıklarını ifade eden genç oyuncu, "Çok iyi bir takım olduğumuz bir kez daha gösterdik. Yorgunduk ama iyi oynadık. Bu oyunumuzu devam ettirip şampiyonluğa gideceğiz" şeklinde konuştu. Tanıl, sarı-lacivertli taraftarlara teşekkür ederek, yarı final maçında da destek istedi.


Editör: TE Bilişim